A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

Szia!


A nevem Dósa Nikoletta. Két gyerkőc édesanyja vagyok, Dominik 9, Rebeka 3 éves. A férjemmel már több mint 10 éve élünk boldog házasságban. 

 

2014. áprilisában csatlakoztam a DXN-hez és a döntésemet azóta sem bántam meg.

Közel egy éve foglalkoztam már online marketinggl, amikor a DXN-el találkoztam. Kezdetben csak online dolgoztam, majd kiegészítettem a hagyományos offline módszerekkel.

Jelenleg Star Agent vezetőként szponzorálom a csapatomat, de már nagyon közvel van a következő minősülési szint...

 

Az online üzletépítést még a GYES alatt kezdtem el, hogy mire vissza kell mennem a "munka világába" addigra már egy működő és pénzt termelő online vállalkozásom legyen.

 

Ez sikerült is!


Rebeka 3 évesen elkezdte az óvodát és már sokkal több időm van a vállalkozásommal foglalkozni. Napi több órát tudok befektetni a fejlődésbe.

Nemrég a nemzetközi piacra is kiléptem és külföldi munkatársakat is szponzorálok.


2015-ben pedig a DXN-nek köszönhetően eljutottam Malajziába, ami életem legfantasztikusabb utazása volt. 

 

a5       ab2

 

ab4

 

 

 

Ha kíváncsi vagy, hogy lettem Online Mami, olvasd el "Az én történetemet"

 

 

Húsz éves korom körül találkoztam először az MLM-el és kezdtem el csinálni a főállásom mellet, de akkor még nem is a hálózatépítés miatt, hanem azért, mert a termékeket olcsóbban meg tudtam venni. Szép kis edénykészletet gyűjtöttem össze. Néhány hónap után abba is hagytam, nem igazán volt célom vele.


Később többen is megtaláltak különféle ajánlatokkal, de nem érdekelt egyik sem, mígnem négy-öt évvel később az egyik legjobb barátnőm, vagyis az Ő szponzora bemutatott nekem egy konyhagépet. A szponzora olyan jó volt a szakmájában, hogy meg is vettem a többszázezer forintos gépet és arra is rávettek, hogy dolgozni akarjak a hálózatban. Nagyon profi volt a csaj.


Elkezdtem képzésekre, találkozókra járni, tanulni, telefonálni, bemutatót szervezni, tárgyalni, stb.

Annyira kiléptem a komfortzónámból, hogy az már fájt! Csináltam hideg hívást, meleg hívást, több száz kilométert utaztam, mígnem rá kellett jönnöm arra, hogy ez nem olyan egyszerű. Én erre nem vagyok alkalmas, mert nem tudok eladni. Mindössze 1 gépet adtam el hosszú hónapok munkája árán. Akkor nagyon csalódott voltam, kudarcot vallottam önmagam előtt a család és az ismerősök előtt. Még ma is összeszorul a szívem ha rágondolok.


Néhány évig megint nem foglalkoztam MLM-el. Volt állásom reggel 8-tól 4-ig, volt évi 20 nap szabadságom és kerestem havi hetvenezret. Hát nem ez az álma mindenkinek?


Aztán jött az első gyerek és három évig nem kellett azon aggódnom, hogy mihez kezdjek.

Mikor a fiam óvodába került akkor vállalkozást alapítottunk egy korábbi főnökömmel. Ekkor szembesültem a különféle nehézségekkel, rezsi, járulékok, adók, stb. Munka és bevétel meg nem nagyon volt.

A gyerek gyakran betegeskedett, mint ahogyan az lenni szokott az oviban. Este későn értem haza, gyakran amikor a kicsi már aludt. Hétvégén is dolgoznom kellett és ráadásul még a pénz sem volt több mint mikor alkalmazott voltam.
Szóval két év után feladtam és kiszálltam a cégből. Ezt is nehéz volt feldolgoznom, de úgy gondoltam, hogy legalább tapasztaltam és rengeteget tanultam.


Hihetetlen de az MLM harmadszorra is megtalált! Ismét kezdtem előről, rendezvények, bemutatók, hívások, tárgyalások, utazgatás... Jó volt a cég, jó volt a termék, egész jól csináltam én is, de valahogy mégsem jutottam előrébb.


Ahogy terhes lettem a kislányommal szép lassan leálltam a munkával és másfél évig megint nem foglalkoztam hálózatépítéssel. Viszont azt tudtam, hogy az MLM jó és sokat lehet vele keresni, és nekem való mert úgy oszthatom be az időmet ahogy akarom, ami a két gyerek mellett elsődleges szempont.


Ekkor hallottam a DXN-ről és egyből elkezdtem kételkedni benne. Persze ez is egy tipikus MLM cég. El kell adni valamit, amit az emberek nem, akarnak megvenni. Én erre úgysem vagyok képes satöbbi...


De szép lassan rájöttem, hogy ez itt nem így van! Nem véletlenül tettem le a voksomat újra - többszöri csalódás után is - a hálózatépítés mellett, mert ez más, mint a többi MLM cég.


Ha Te is próbálkoztál már az MLM-el, de nem lettél sikeres, mert nem tudtál eladni, embereket beléptetni, akkor a DXN a Te üzleted!


A DXN olyan eszközöket ad a kezedbe, amivel sokkal könnyebb a hálózatépítés mint, amit eddig tapasztaltál.


A saját weboldal 15 nyelven, a videó anyagok a saját webáruház és egyéb marketing eszközök, mind ezt a célt szolgálják.


Persze ezt is meg kell tanulni és csinálni kell, mert magától ez sem megy, de én segítek neked ebben és megmutatom, hogyan kell!


Gyere velem és építsünk együtt olyan hálózatot ahol mindketten pénzt keresünk, jól érezzük magunkat és még a gyerekeknek sem kell hiányolniuk Téged! Mert gondolom szülőként ez nálad is fontos szempont!


Az első lépést   ITT    tudod megtenni!


Üdv:


Dósa Nikoletta - Online Mami

 

dxn

 

"Dolgozz online, tölts több időt a családoddal!"

 

 

 

csalad

 

Együtt a család!

2013. november 12.

Rebeka eslő szülinapja

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on